Heppie Kookcafe in Aanmere

Almere, 30 juni 2021

Beste bewoners van AanMere,

Wij hebben een nieuwe huurder van de huiskamer gevonden. Tot mei 2021 huurde het Kompass de huiskamer overdag om mensen met een Autisme Spectrum Stoornis te begeleiden. Per mei stopte Kompass met deze activiteiten en daarom moesten we op zoek gaan naar een nieuwe huurder.

Wij zijn verheugd met de nieuwe huurder Danny Cornet (zie foto onderaan). Hij vestigt zich per 1 juli a.s. in Aanmere met zijn bedrijf “Heppie Kookcafé.” Jullie kunnen Danny vanaf dat moment overdag treffen in de huiskamer. Danny biedt kleinschalige dagbesteding aan mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of autisme spectrumstoornis. De dagbesteding wordt aangeboden in de vorm van kooklessen. De doelgroep is jongvolwassenen van 16 tot 21 jaar.

Danny zal de huiskamer van maandag tot en met vrijdag gebruiken van 08:00 tot 18:00.
In de avonden (vanaf 18:00) en in de weekenden kunnen jullie gebruik blijven maken van de huiskamer. Danny heeft de wens uitgesproken om in de toekomst ook met bewoners van Aanmere (die dat leuk zouden vinden) te willen koken. Hij overweegt ook of er mogelijkheden zijn om het afhalen van eten (broodjes, taart etc.) voor bewoners mogelijk te maken. 

Meer informatie over het bedrijf van Danny kunnen jullie vinden op internet www.heppiekookcafe.nl

Danny maakt graag kennis met de inwoners. Samen met de bewonerscommissie willen wij graag een kennismakingsbijeenkomst organiseren. Hier ontvangen jullie binnenkort meer informatie over.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur BWA

Danny Foto: Danny